Udtalelser

Maiken Andersen * Silkeborg
 
Jeg kom til Karimalou med konstant hovedpine, migræne, ondt i nakke og skuldre. En følelse af at være i en bobbel hvor mit syn var påvirket. Jeg var begyndt at besvime og havde mistet mine kræfter i min krop. Jeg er blevet undersøgt på kryds og tværs af sygehus og læger med mistanke om sklerose.
Jeg startede i samtale/healing forløb hos Karimalou. Jeg var egentlig lidt skeptisk til at starte med, da jeg ikke havde prøvet det før. Allerede efter den første gang havde jeg det lidt bedre. Efter et par gange forsvandt min konstante hovedpine plus mine synsforstyrrelser og mine kræfter kom langsomt tilbage.
Det er længe siden at jeg har haft det så godt. Tusind tak Karimalou, jeg vil fortsat komme til healing og mærke efter hvad min krop har brug for
 
***************************************************************************************************
 
Dorte Grotkjær Holst * Nr. Nissum
 
Hold nu op, hvor var det bare fantastisk at prøve online terapi i dag .
Du var absolut lige så nærværende, indfølende og skarp som når vi sidder i det samme rum
Jeg føler mig nærmest som født på ny. Jeg mærker en helt anden ro i mit hoved og kroppen føles meget mere i balance. Jeg er kæmpe fan af denne form, jeg kan mærke at jeg har formået at tage imod denne gang.
Jeg skulle lige komme til mig selv efter den afsluttende fjernhealing og derefter følte jeg mig nærmest sprudlende, en følelse jeg ikke har mærket i lang tid .
Tusind tusind tak, du allerskønneste kvinde! 
 
***************************************************************************************************
 
Anja S.S. * Struer
 
Jeg blev anbefalet Alaja Well Care af min veninde som havde store roser at sætte på Karimalou. Jeg blev nysgerrig efter at prøve en ny behandler og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Karimalou er tillidsvækkende og jeg følte mig helt tryg på hendes briks.
I forbindelse med stor nervøsitet inden en eksamen prøvede jeg englehealing og fik behandling nogle gange op til eksamensdagen. Det er det bedste jeg har gjort. Jeg kunne gå op til eksamen, være roligt til stede i krop og sind på en måde jeg ikke har formået før. og tilmed få en god karakter.
Også i forbindelse med stor sorg efter at have mistet et familiemedlem kunne Karimalou med ord og healing hjælpe med at løfte min energi. En hjælp jeg er hende meget taknemmelig for.
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Karimalou og hendes fantastiske evner, som jeg helt klart vender tilbage til.
 
***************************************************************************************************
 
Anita Lind * Lemvig
 
Stor tak herfra!
Jeg har bl.a. døjet med restless legs (urolige ben) i mange år og efter få behandlinger sover jeg igen godt og roligt om natten – kan klart anbefales !!
Det er super dejlige, rolige omgivelser med god atmosfære, som behandlingen foregår i – dejligt afslappende!
Glæder mig til hver behandling.
 
***************************************************************************************************
 
Dorte Grotkjær Holst * Nr. Nissum
 
Hende her, er min absolutte redningskvinde!
Jeg var første gang hos Karimalou Müller, for snart 2 år siden.
Jeg var dengang meget plaget af kronisk tinitus og al energi, havde forladt min krop. Jeg havde lige søsat mit projekt; selvstændig frisør. På det tidspunkt var jeg ovenud tilfreds, hvis jeg kunne holde til at drive salonen på halvtid.
Allerede efter første besøg mærkede jeg bedring og energien begyndte så småt at vende tilbage. Jeg har siden valgt at besøge hende, ca. en gang i måneden og det kommer jeg aldrig til at give slip på!
I dag driver jeg min lille salon på fuld tid, til tider mere end det og min tinnitus-lyd er så lav, at jeg for det meste glemmer den er der.
Jeg skylder Karimalou og alt det hun kan og står for, mere end jeg nogensinde kan komme til at give tilbage!
Så hvad du end måtte bøvle med, stort eller småt, så tøv ikke med at give hende et kald, du vil ikke fortryde!
 
***************************************************************************************************
 
Anette Berg Skafsgaard *  Holstebro
  
”Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Karimalou. Jeg har fået i alt 3 behandlinger, bestående af fantastisk afslappende og blid helkropsmassage med olie. Selv om behandlingen er utrolig blid, er man ikke i tvivl om dens virkning. Min hud blussede op efter behandlingerne, jeg blev lettere rød og varm på arme og ben, så det sætter helt sikkert gang i nogle processor i kroppen!
 
Jeg har igen fået styr på min mave og fordøjelse og som en kæmpe bonus har jeg (efter halvandet års brug) kunnet lægge min sovemedicin på hylden og kan nu sove naturligt, - uden medicin. 

Karimalou er dygtig til at aflæse kroppens signaler og vi snakker om de ting, som hun oplever ifm. behandlingen. I den forbindelse har jeg fået en række gode tips, som jeg bruger i min meget hektiske hverdag.

Jeg kunne fortælle en masse mere, men vil i stedet ønske, at du under dig selv at prøve en behandling hos hende, du vil helt sikkert føle en utrolig velvære og gå derfra i bedre balance, end da du kom”

*************************************************************************************************** 
 
Hanne Sønderby * Lemvig
 
Jeg glæder mig til mit næste møde med min healer Karimalou Müller, som er en helt fantastisk dygtig kvinde, som "hviler i sig selv" og udstråler en kæmpe ro og varme.

Jeg var lidt træt, efter sidste besøg, men det var den bedste healing jeg har fået. Efter behandlingen havde jeg overskud til noget jeg ikke har haft overskud til i flere år:
Jeg gik op til min bror og var der i fem timer. Jeg spiste aftensmad hos dem og vi hyggede. Jeg var glad, afslappet og vi grinede og havde det sjovt. Det var et dejligt besøg og jeg kunne være fri og snakke om alt muligt og følte mig godt tilpas, det var fantastisk!
Alt det takket være dig Karimalou, du er guld for mig. Og jeg var slet ikke træt som jeg plejer, men har fået overskud til at være sammen med andre.

Det er vigtigt at bevare jordforbindelsen i livet. Hvor der er vilje er der en vej
Jeg er dig dybt taknemmelig for hjælpen.

*************************************************************************************************** 
 
Ms Billie Lue-Fung * London
 
An experience with Karimalou is much more than a holistic massage, as Karimalou uses her gifts and here intuitive insight, to discover and to bring to the service all that the body shows her. When this beautiful journey is complete, she then takes the time to connect with your heart and to move you into a deeper understanding of, what lays beneath the surface of the skin.

I have travelled to 40 countries worldwide, and experienced various massages during 25 years, but nothing like this. 

Kari is unique in her practice, and totally dedicated and connected to her clients needs. I highly recommend this experience of a lifetime !!!

Take care of yourself because you are worth it.

***************************************************************************************************
 
Vibeke Frederiksen * Holstebro
 
En bekendt anbefalede mig, at prøve Alaja Well Care. Jeg indrømmer blankt, at jeg var meget skeptisk, men det er jeg absolut ikke mere...

Jeg har nu været hos Karimalou af flere omgange. Første gang var det fordi jeg døjede med en diskusprolaps i lænden, som strålede ned i mit ene ben. For at undgå operation besluttede jeg mig for, at forsøge med healing og laserterapi.

Karimalou var ærlig og sagde, at hun ikke kunne helbrede min prolaps, men hun kunne afhjælpe nogle af mine gener. Det var en stor befrielse, at hun kunne tage toppen af mine smerter, så jeg undgik alle de smertestillende jeg tidligere havde taget.

Karimalou er meget tillidsvækkende, og snakken faldt på dybe emner omkring min personlige udvikling. Det emne kender hun meget til, og vi aftalte en tid, hvor hun ville heale mig, med henblik på at hjælpe mig videre med min udvikling. Jeg var dybt imponeret over, at hun kunne ramme mine "ømme punkter" så præcist. Efter hver healing gav hun mig en meget uddybende tilbagemelding på, hvad min krop havde fortalt hende, og gav mig nogle rigtig gode værktøjer til at komme videre. Hun har bestemt givet mig nogle skub i den rigtige retning, og det er jeg meget taknemmelig for.

Derfor kan jeg kun give mine bedste anbefalinger. Prøv det. Selv om du er i tvivl eller mener det ikke er noget for dig... Lad tvivlen komme DIG til gode, og bestil en tid.
Tak Karimalou!!
 
***************************************************************************************************
 
Hanne Nygaard Kristensen * Lemvig
 
Jeg har prøvet både massage og healing hos Karimalou, og hun kan virkelig få mig ned i gear, og give mig en fornemmelse af total afslappethed og velvære.

Sidst jeg kom til behandling hos hende var jeg helt oppe at køre, da jeg havde stresset rundt, siden jeg stod ud af sengen om morgenen. Mit hoved var et stort tankemylder og jeg kunne slet ikke få mig selv ned igen.

Karimalou bemærkede mit høje gear, og bad mig lægge mig på briksen i et roligt rum og så gav hun mig healing. I løbet af 10 min. gik jeg fra et blodtryk på højtryk og tanker og gøremål væltende rundt i mit hoved, til nærmest at ligge og sove på briksen!

Da hun var færdig, var jeg helt slap og træt, men med en utrolig dejlig, afslappet og rolig fornemmelse indeni.
Jeg aner ikke, hvordan hun gør det, men hun gør det..!!

Derfor kan jeg klart anbefale en behandling hos Karimalou. Uanset om det er stress, hovedpine, spændinger, uro eller om man bare gerne vil være god ved sig selv. Så kan jeg virkelig kun sige: ”Prøv det”
Det er selvforkælelse på højt plan..!! Og noget man burde give sig selv engang imellem.
 
***************************************************************************************************
Alaja Well Care v/Terapeaut Karimalou Müller | Nissumvej 4, 7620 Lemvig - Danmark | Tlf.: 40851090 | info@alajawellcare.dk