Behandlinger / Laserterapi

Laserterapi

– en genvej for hud-, muskel- og ledproblemer.

 
Alaja Well Care tilbyder behandling med POWER LASER 500.

Laserterapi er en fuldstændig smertefri behandling, som forbedrer den naturlige helingsproces, uden risiko for skader og bivirkninger.

Laserterapi er velegnet til alle former for muskel- og ledproblemer, akutte såvel som kroniske. Ved for eksempel forstuvninger, ledbåndsskader, slag, fibersprængninger, achillesproblemer eller endda knoglebrud, kan helingstiden i mange tilfælde ændres fra uger til dage.

Laserterapi fremskynder helingsprocessen og er derfor også særdeles brugbar til heling af sår.

Derudover kan laser bruges til at normalisere væv, som har taget skade ved gentagne bevægelser f.eks. musearm og tennisalbue. Bihulebetændelse/mellemørebetændelse kan også afhjælpes med laseren.

Behandling med laserlys er overførsel af koncentreret energi til kroppens celler. Cellerne udnytter energi fra laserlyset og derved fremmes kroppens naturlige helings proces. Laserlyset trænger dybt ind i vævet og helt ind til den enkelte celle, hvor det kan benyttes som brændstof.

Ingen bivirkninger

Der er ingen bivirkninger ved behandling med POWER LASER 500. Der kan højst være tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation, uro og murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12 – 24 timer.

På grund af strålens spredning er der ingen risiko for skader, hverken på øjne eller på væv.

NB: For gravide, epileptiker samt hjerte- og cancerpatienter er der visse områder der ikke kan behandles. Hvis du tilhører en af disse grupper, så gør opmærksom på det inden behandlingen.

Spørg din egen læge, hvis du er i tvivl. 

 

  
 
 
 
 
 
Alaja Well Care v/Terapeaut Karimalou Müller | Nissumvej 4, 7620 Lemvig - Danmark | Tlf.: 40851090 | info@alajawellcare.dk