Behandlinger / Rygestop

Rygestop

Er du klar til at kvitte smøgerne?
Sig farvel til rygning med et effektivt rygestop!

Nu er det DIG, der bestemmer over DIT liv – IKKE cigaretterne!

Laserterapi er smertefrit, helt uden bivirkninger og brugt effektivt i 35 år.
En behandling er nok – også for DIG.

Men for at sikre en optimal og effektiv behandling, er det nødvendigt, at du efterfølgende holder dig helt nikotinfri. Det vil sige, at du hverken anvender nikotinholdige præparater eller begynder at småryge.
Det tager kroppen 10-12 dage af afgifte. Det er denne periode jeg kan gøre nemmere for dig. Allerede efter to til tre dage vil du opleve, at du har det mærkbart bedre. Din lugte- og smagssans og din kondition vil være forbedret markant.
I begyndelsen kan din sultfornemmelse blive forstærket, da nikotin er sultdæmpende. Normalt er det ikke noget problem at holde vægten, hvis du ikke spiser mere, end du plejer.

Et par måneder efter dit rygestop skal du passe på, at lysten ikke presser dig til at ryge igen. På dette tidspunkt vil du kun huske det gode og hyggelige ved at ryge, men det er vigtigt, at du ikke begynder at småryge. Nikotinafhængigheden – trangen – er kun slukket, og hvis du begynder at småryge, ”tændes” afhængigheden igen stort set med det samme.
Skulle det ske, kan jeg nemt og hurtigt fjerne din trang med en ny behandling.

Sådan foregår behandlingen:
Inden du kommer, opfordrer jeg dig til at skrive en liste over gode og dårlige ting ved at ryge. Denne liste er en rigtig god ting at have, når du efter et par måneder kun kan huske det gode og hyggelige ved at ryge.

Vi tager en samtale ud fra listen for det er vigtigt at du får fokus på hvorfor du vil stoppe og hvad det vil give dig af positive ting i dit liv ved ikke at ryge. Jeg vil igennem samtalen også hjælpe dig med at finde frem til, hvad du kan sætte i stedet for de vaner du har med rygningen, da laserbehandlingen tager rygetrangen men ikke de dårlige vaner.

Herefter laver jeg selve laserbehandlingen af akupunkturpunkter i begge dine ører + nogle punkter på kroppen. Du vil kun mærke at instrumentet let berører dit øre.
En del patienter oplever kraftig tørst og mundtørhed efter behandlingen, hvilket er den eneste kendte bivirkning.
 
   
 
Alaja Well Care v/Terapeaut Karimalou Müller | Nissumvej 4, 7620 Lemvig - Danmark | Tlf.: 40851090 | info@alajawellcare.dk